Perkelt z vepřového masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 360 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 59 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 91.5 mg
 - Draslík 40 mg
 - Vláknina 887.4 mg
 - Vitamín A 887.4 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3162.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso odblaníme, odstraníme šlachy a nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na rozehřátém oleji, přidáme maso, osolíme, mírně podlijeme a dusíme.
 - 
                                2
Když je maso poloměkké, přidáme protlak, víno, podlijeme vývarem nebo vodou a přikryté dusíme doměkka.
 - 
                                3
Nakonec přidáme papriku rozpuštěnou v teplém oleji, zamícháme a krátce povaříme.
 - 
                                4
Podáváme s brambory, rýží a zeleninovým salátem.
 - 
                                5