Polévka koprová

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Brambory
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 5 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 hrst Kopr čerstvý
  • 0.5 l Vývar z hovězích kostí
  • 4 polévková lžíce Mléko acidofilní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 215 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 1310 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 142.5 mg
  • Draslík 1207.1 mg
  • Vláknina 1909.5 mg
  • Vitamín A 1909.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.5 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané brambory nakrájíme na malé kostičky, zalijeme vývarem a osolíme. Uvaříme je téměř doměkka.

  • 2

    Do polévky přidáme mouku rozmíchanou v kyselém mléce a povaříme. Nakonec přidáme vejce, kousek másla a nasekaný kopr.

Komentáře k receptu