Kuřecí játra na hrášku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Játra kuřecí
  • 400 g Hrášek mražený
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.47 polévková lžíce Olej stolní
  • 5 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 287 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 312 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 517.9 mg
  • Draslík 504.8 mg
  • Vláknina 9226.8 mg
  • Vitamín A 9226.8 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 45 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké nudličky a zpěníme na oleji. Přidáme očištěná kuřecí játra, za stálého míchání je opečeme. Podlijeme je trochou vody, přidáme kečup, papriku a dusíme téměř do měkka.

  • 2

    Nakonec přidáme mražený hrášek a ještě několik minut podusíme. Pokrm osolíme, opepříme a necháme přejít varem.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu