Bůček v zelí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 717 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 70 g
- Sodík 83 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 93.4 mg
- Draslík 289.4 mg
- Vláknina 955 mg
- Vitamín A 955 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na sádle osmahneme na kostky nakrájenou slaninu, ke které přidáme kostičky cibule a papriky a necháme zesklovatět. 
- 
                                2Přidáme bůček nakrájený na kostky a posypeme grilovacím kořením. Osmahneme a zalijeme troškou teplé vody. Za občasného podlévání a míchání dusíme doměkka. 
- 
                                3Mezitím uvaříme v druhém hrnci doměkka kysané zelí. 
- 
                                4Do téměř hotového masa přidáme utřený česnek a chilli papričku. 
- 
                                5Ze zelí slijeme vodu a promícháme ho s masem a ještě chvíli povaříme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        