Beskydská kuřecí játra
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 505 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 39 g
- Sodík 126 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 368 mg
- Draslík 187.5 mg
- Vláknina 1350 mg
- Vitamín A 1350 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2 mg
- Vitamín E 3.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kuřecí játra nakrájíme na širší nudličky. 
- 
                                2Dáme do mísy, přidáme chilli, kmín, pepř, majoránku, solamyl a důkladně promícháme. 
- 
                                3Do pánve na rozehřátý olej vložíme játra a zprudka opečeme. 
- 
                                4Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a zalijeme vejci rozšlehanými se solí. 
- 
                                5Promícháme, necháme ztuhnout a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        