Bramborová omeleta s uzeným masem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 464 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 27 g
- Sodík 411 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 181.3 mg
- Draslík 369 mg
- Vláknina 4088.3 mg
- Vitamín A 4088.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.4 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vařené brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka silná 1 cm a na pánvi na rozpáleném oleji dorůžova opečeme. Opečené brambory dáváme hned na máslem vymazaný plech, následně je osolíme a opepříme. 
- 
                                2Uzené maso nakrájíme na tenké plátky a skládáme je na opečené brambory. Zalijeme smetanou a rozšlehanými vejci. 
- 
                                3Vložíme do rozehřáté trouby a zapečeme přibližně 20 minut. 
- 
                                4Ještě horkou omeletu posypeme nastrouhaným sýrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        