Česnečka s vařenými bramborami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Brambory
  • 10 g Sůl
  • 10 g Majoránka
  • 30 g Česnek
  • 50 g Sádlo škvařené
  • 1200 ml Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 202 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 1774 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 12.1 mg
  • Draslík 520.3 mg
  • Vláknina 5455 mg
  • Vitamín A 5455 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory očistíme a nakrájíme na čtvrtky. Zalijeme vývarem a vaříme doměkka. Česnek utřeme se solí.

  • 2

    Do talířů rovnoměrně vložíme uvařené brambory, vidličkou je trochu nadrtíme, přidáme syrový česnek se solí, do každého talíře vložíme lžičku sádla, posypeme majoránkou a všechno zalijeme horkým vývarem z brambor.

Komentáře k receptu