Zeleninová polévka s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 163 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 1055 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 135.2 mg
 - Draslík 1254.7 mg
 - Vláknina 3182.3 mg
 - Vitamín A 3182.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 40.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do vývaru přidáme najemno nakrájenou zeleninu, růžičky květáku a společně povaříme cca 10 min.
 - 
                                2
Přidáme rozkvedlané vejce, osolíme, zavaříme a ozdobíme celerovou natí.