Rostovská polévka ucha
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 192 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 7 g
- Sodík 1021 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 905.8 mg
- Vláknina 8405.4 mg
- Vitamín A 8405.4 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 70.6 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do procezeného rybího vývaru přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory, cibuli a petržel. Vaříme asi 15 minut.
-
2
Potom přidáme očištěného a vykoštěného candáta nakrájeného na 8 kusů, rajčata, bobkový list, pepř, sůl a vaříme ještě 10 minut.
-
3
Nakonec do hotové polévky vložíme kousek másla a přisypeme nasekanou petrželku.