Šašlik z úhoře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 335 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 26 g
- Sodík 200 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 90 mg
- Draslík 324 mg
- Vláknina 7879.8 mg
- Vitamín A 7879.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 66.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Úhoře stáhneme z kůže, nakrájíme na dílky a osolíme a opepříme. Střídavě napichujeme na jehly kousky úhoře, plátky omytého citronu, plátky očištěné papriky, cibule a omytých rajčat.
-
2
Špízy opepříme a opékáme v troubě pod grilem nebo na oleji v pánvi.