Pstruzi po rusku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Máslo čerstvé
  • 800 g Pstruh
  • 10 g Petržel - nať
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 580 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 299 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 161 mg
  • Draslík 743.4 mg
  • Vláknina 375.8 mg
  • Vitamín A 375.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 44.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné pstruhy podélně rozřízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.

  • 2

    Ryby opečeme po obou stranách na rozehřátém másle.

  • 3

    Na talíři každou porci přelijeme rozehřátým máslem a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu