Živáňský šašlik
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 254 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 11 g
- Sodík 296 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 98 mg
- Draslík 724 mg
- Vláknina 5000 mg
- Vitamín A 5000 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme přes vlákno na menší kousky, naklepeme je a osolíme.
-
2
Maso napichujeme střídavě s bramborami nakrájenými na kolečka na jehlu. Nasucho opečeme, podlijeme vodou (nebo vývarem), přidáme protlak a dusíme.
-
3
Do hotového pokrmu přidáme kousek másla.