Šťáva k vepřovému masu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 838 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 54 g
 - Sodík 2284 mg
 - Bílkoviny 80 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 242.6 mg
 - Draslík 1444 mg
 - Vláknina 1548.4 mg
 - Vitamín A 1548.4 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nasekané kosti spolu se zeleninou nakrájenou na kostičky a cibulí osmahneme na pekáčku v troubě - často obracíme.
 - 
                                2
Potom vše poprášíme moukou, okořeníme utřeným česnekem a kmínem, osolíme a zalijeme vývarem (nebo vodou). Dobře provaříme.
 - 
                                3
Šťávu sdecíme, ještě povaříme, ale neodebereme všechen tuk.