Omeleta s telecí ledvinou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 526 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 528 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 1206.7 mg
 - Draslík 662.9 mg
 - Vláknina 735.8 mg
 - Vitamín A 735.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.9 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 21.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme nasekanou petrželku, nakrájené žampiony a vše podusíme.
 - 
                                2
Telecí ledvinu upečeme, zbavíme tuku a nasekáme nahrubo. Přidáme ji k podušené směsi, zalijeme vývarem a necháme přejít varem. Osolíme, opepříme a ochutíme Madeirou.
 - 
                                3
Z vajec, mléka a špetky soli připravíme 4 omelety. Naplníme je hotovou směsí.