Parmice po provensálsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 350 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 303 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 100 mg
 - Draslík 889.8 mg
 - Vláknina 1859.5 mg
 - Vitamín A 1859.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.6 mg
 - Vitamín E 2.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Parmice očistíme a naporcujeme na větší kusy. Rybu osolíme, opepříme a usmažíme na pánvi s rozehřátým máslem.
 - 
                                2
Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a nakrájíme nahrubo. Vložíme do hrnce, přilijeme olivový olej, osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a posekanou petrželku. Přivedeme k varu a vaříme 20 minut.
 - 
                                3
Porce parmice rozdělíme na talíře a přelijeme horkou omáčkou.