Tvaroh po provensálsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 130 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 7 g
- Sodík 448 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 56.9 mg
- Vláknina 2689.8 mg
- Vitamín A 2689.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.6 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V míse umícháme mírně osolený tvaroh s rozmačkanými olivami, jemně nakrájenou cibulí a nasekanou pažitkou. Opepříme a dobře rozmícháme. 
- 
                                2Utřený tvaroh v servírovací míse pokapeme olejem tak, aby se na povrchu utvořila slabá vrstvička oleje. 
- 
                                3Necháme odpočinout v chladu 1 den. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        