Rillettes-francouzské škvarky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 6123 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 533 g
- Sodík 4335 mg
- Bílkoviny 195 g
- Uhlovodany 36 g
- Cholesterol 1095 mg
- Draslík 4484.2 mg
- Vláknina 12862 mg
- Vitamín A 12862 mg
- Vitamín B6 4.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Sádlo zvolna zahříváme s vínem, cibulí pokrájenou na hrubo, bobkovým listem a rozmarýnem. 
- 
                                2Když se sádlo rozpustí přidáme na kostky pokrájenou plec a uzený bůček. Zahříváme na mírném plameni 3-4 hodiny až se maso začne rozpadat. 
- 
                                3Vyndáme maso a bylinky, opepříme, osolíme dle chuti a promícháme. 
- 
                                4Nandáme do sklenic a zalijeme sádlem, necháme vychladnout. 
- 
                                5Podáváme namazané na čerstvém chlebu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        