Koláč Tatin s mangem a skořicí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 421 kcal
- Sacharidy 80 g
- Tuky 13 g
- Sodík 12 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 71 g
- Cholesterol 14.7 mg
- Draslík 495.5 mg
- Vláknina 11752.4 mg
- Vitamín A 11752.4 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 83.1 mg
- Vitamín E 3.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Mango nejprve oloupeme, rozkrojíme, odstraníme pecky a dužinu nakrájíme na plátky. 
- 
                                2Troubu předehřejeme na 180C. 
- 
                                3V pečící formě zahřívame cukr a máslo, dokud nevznikne hnědý karamel. Ten posypeme špetkou skořice, do formy naskládáme do kruhu plátky manga, vyplníme i jednotlivé mezery a posypeme zbytkem skořice. 
- 
                                4Při nízké teplotě 10minut podusíme a poté vložíme na 20minut péct do trouby. 
- 
                                5Listové těsto rozválíme na plát, položíme na mango a okraje zahneme směrem dolů. Formu vložíme opět do trouby a pečeme ještě 40minut. 
- 
                                6Hotový koláč vyklopíme z formy ještě vlažný. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        