Pěna ze pstruha s rybí omáčkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 446 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 29 g
- Sodík 359 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 413.3 mg
- Draslík 497.5 mg
- Vláknina 39.8 mg
- Vitamín A 39.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Filety omyjeme, osolíme, opepříme. 
- 
                                2Maso obereme a rozmačkáme na kaši, přidáme vejce, žloutky, 250 ml smetany a mléko. Dobře promícháme a kaši propasírujeme přes sítko. 
- 
                                3Zapékací mističky vytřeme máslem a naplníme pěnou. 
- 
                                4Pečeme ve vodní lázni, zakryté alobalem 40 minut při 165 °C. 
- 
                                5Rybí vývar smícháme s vínem a uvedeme k varu, přilijeme smetanu a přidáme máslo. 
- 
                                6Pečenou pěnu servírujeme přelitou omáčkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        