Kapr po švýcarsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 464 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 31 g
- Sodík 295 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 320.1 mg
- Draslík 556.1 mg
- Vláknina 695.8 mg
- Vitamín A 695.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.1 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěné a omyté porce kapra osušíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. 
- 
                                2Potom maso osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce a ve smetaně rozšlehané se žloutky a nastrouhaným sýrem. Porce ihned vkládáme do rozehřátého oleje a po obou stranách je opékáme dozlatova. 
- 
                                3Opečené porce urovnáme do pekáčku, pokapeme rozpuštěným máslem a v horké troubě dopečeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        