Ticinské sýrové brambory
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 421 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 22 g
- Sodík 83 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1033.5 mg
- Vláknina 12539.8 mg
- Vitamín A 12539.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupané syrové brambory předvaříme cca 15 minut a poté seřízneme na jednom konci. Do každé brambory uděláme opatrně několik zářezů, do kterých po uvaření vsuneme plátky sýra. 
- 
                                2Takto připravené brambory naskládáme na vymazaný plech, pokapeme olejem a pečeme v předehřáté troubě při teplotě cca 120 stupňů doměkka. 
- 
                                3Nakonec je osolíme, posypeme kořením. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        