Vešalice - grilovaný telecí steak
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 226 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 585 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 117.1 mg
 - Draslík 779.7 mg
 - Vláknina 3871 mg
 - Vitamín A 3871 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 36.9 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Telecí maso omyjeme, odblaníme, odstraníme z něj šlachy a nakrájíme ho silnější steaky.
 - 
                                2
Maso naklepeme, osolíme, položíme do mísy, zalijeme olejem a necháme odležet na chladném místě minimálně 1 hodinu.
 - 
                                3
Před grilováním maso z mísy vyjmeme, okořeníme steakovým kořením a v průběhu grilování maso potíráme olejem.
 - 
                                4
Grilujeme dozlatova.
 - 
                                5
Servírujeme s cibulí pokrájenou na kolečka, paprikou a rajčetem.