Kapusta vařená ve vývaru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Petržel - nať
  • 2 ks Kapusta hlávková
  • 1 l Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 351 kcal
  • Sacharidy 53 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 878 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 53 g
  • Cholesterol 12.5 mg
  • Draslík 3255.4 mg
  • Vláknina 20210 mg
  • Vitamín A 20210 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 604.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kapustu omyjeme, rozpůlíme a uvaříme ve vývaru tak, aby zůstala mírně tuhá.

  • 2

    Na hluboký talíř dáme půlku kapusty a přelijeme dvěma naběračkami vývaru. Posypeme sekanou petrželovou natí.

Komentáře k receptu