Hamburger
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 606 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 57 g
- Sodík 1720 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 40.9 mg
- Draslík 92.3 mg
- Vláknina 4544.3 mg
- Vitamín A 4544.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.1 mg
- Vitamín E 5.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V míse smícháme mleté maso, sůl, pepř, petrželku, malé množaství strouhanky a jedno menší vajíčko. Vytvoříme větší, širší placky, které necháme v lednici vychladit. 
- 
                                2Po jedné hodině můžeme maso grilovat. Stačí každý kus po obouch stranách grilovat zhruba 7 minut. 
- 
                                3Mezitím si rozkrojíme bulku - tu dáme do grilu nakonec a to jen na pár vteřin, tak aby byla křupavá. 
- 
                                4Na opečenou půlku bulku položíme plátek sýra, na něj dáme opečené maso, list salátu, plátek rajčete, okurku na plátky a polijeme dle chuti majonézou. Přitiskneme druhou stranou bulky. 
- 
                                5Takto můžeme servírovat. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        