Tatarská omáčka s petrželkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 125 ml Majonéza
  • 2 kávová lžička Petržel - nať
  • 2 kávová lžička Kapary
  • 0.5 kávová lžička Hořčice francouzská
  • 1 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 118 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 250 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 27.6 mg
  • Vláknina 396.5 mg
  • Vitamín A 396.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Petrželku a kapary nasekáme, vejce uvaříme natvrdo a také nadrobno nasekáme. Všechny ingredience spolu důkladně promícháme. Můžeme dle chuti rozředit trochou vinného octa nebo citronové šťávy.

  • 2

    Podáváme se smaženým či grilovaným masem.

Komentáře k receptu