Špízy z mníka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 549 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 23 g
- Sodík 426 mg
- Bílkoviny 73 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 225 mg
- Draslík 1696.6 mg
- Vláknina 3597.3 mg
- Vitamín A 3597.3 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 72.2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso pokrájíme na kousky o velikosti cca 2x2 cm velké. 
- 
                                2Z oleje, nasekaných bylinek, utřeného česneku a citronové šťávy si připravíme marinádu. 
- 
                                3Maso osolíme a opepříme, maso necháme marinovat 4 hodiny. 
- 
                                4Marinovanou rybu napichujeme na špízové jehly, prokládáme kousky papriky a cibule. 
- 
                                5Grilujeme 12 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        