Thajský salát s hovězím masem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 195 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 1 g
- Sodík 177 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 24.2 mg
- Draslík 1094.1 mg
- Vláknina 7735.2 mg
- Vitamín A 7735.2 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 92.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Hovězí svíčkovou - plátky ogrilujeme tak,aby maso bylo středně propečené. Necháme as 15 minut vychladnout a nakrájíme na proužky.Ty vložíme do velké mísy. 
- 
                                2Přidáme okurku,cibuli, voňatku citronovou a jarní cibulku.Vše nakrájené na nudličky.Důkladně promícháme.Zalijeme citronovouˇšťávou a rybí omáčkou. 
- 
                                3Salát podáváme vlažný, ozdobený chilli papričkou-zbavenou semínek a nakrájenou na nudličky,koriandrem,mátou a hořčičnými lístky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        