Borůvkový salát s hruškami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 189 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 10 g
- Sodík 41 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 25.7 mg
- Draslík 221.7 mg
- Vláknina 9287 mg
- Vitamín A 9287 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.5 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté borůvky promícháme s oloupanými, na nudličky nakrájenými hruškami. 
- 
                                2Přidáme cukr a zlehka vmícháme zakysanou smetanu a citronovou šťávu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        