Jablečná krusta

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 5 g Cukr krupice
  • 5 g Citrony
  • 10 g Jablka
  • 100 ml Džus jablečný
  • 200 ml Rybízový džus
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 180 kcal
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 4 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 45 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 119.1 mg
  • Vláknina 1250 mg
  • Vitamín A 1250 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 42.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do džbánku nalijeme rybízovou šťávu, jablečný džus, drcený led a dobře promícháme. Okraj skleničky potřeme plátkem citronu a dnem vzhůru ponoříme do cukru. Cukr se na okraj skleničky nalepí a vznikne ledový efekt.

  • 2

    Nápoj ze džbánku nalijeme do skleničky, ozdobíme kouskem jablečné slupky odkrojené do spirálky, přidáme slámku a podáváme.

Komentáře k receptu