Salát z červené papriky a cizrny

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Cizrna
  • 1 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 150 g Olivy zelené
  • 18 g Česnek
  • 3 ks Cibulka jarní
  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 ks Paprika červená
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Ocet vinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 242 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 681 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 113.3 mg
  • Vláknina 4239.5 mg
  • Vitamín A 4239.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.8 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Okapanou konzervovanou cizrnu smícháme s nakrájenou cibulí, utřenými 3 stroužky česneku, octem, olejem, solí, pepřem a nadrobno nasekanou petrželkou.

  • 2

    Červenou papriku opečeme a oloupeme, nakrájíme na nudličky a vmícháme s olivami plněnými červenou papričkou do cizrnové směsi.

Komentáře k receptu