Salát z červené papriky a cizrny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 242 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 681 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 113.3 mg
 - Vláknina 4239.5 mg
 - Vitamín A 4239.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 26.8 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Okapanou konzervovanou cizrnu smícháme s nakrájenou cibulí, utřenými 3 stroužky česneku, octem, olejem, solí, pepřem a nadrobno nasekanou petrželkou.
 - 
                                2
Červenou papriku opečeme a oloupeme, nakrájíme na nudličky a vmícháme s olivami plněnými červenou papričkou do cizrnové směsi.