Broskve máčené
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 285 kcal
- Sacharidy 48 g
- Tuky 0 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 42 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 285.1 mg
- Vláknina 4500 mg
- Vitamín A 4500 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.9 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 32.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Broskve spaříme horkou vodou, oloupeme, vyndáme pecky a nakrájíme na osminky. Broskve vložíme do misky, zasypeme cukrem, zalijeme brandy, likérem, vanilkovou esncí a necháme 20 minut máčet. 
- 
                                2Broskve upravíme na talířky, do šťávy přimícháme trochu marmelády a šťávou broskve přelijeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        