Želatinový tříbarevný dezert
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 131 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 528.3 mg
 - Vláknina 8266.7 mg
 - Vitamín A 8266.7 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme dle návodu červenou želatinu a nalijeme ji do velké mísy. Mísu dáme do lednice a necháme želatinu ztuhnout. Mezitím připravíme stejným způsobem žlutou želatinu.
 - 
                                2
Oloupeme banány, omyjeme jahody a nakrájíme na kousky.
 - 
                                3
Vyndáme z lednice mísu s červenou želatinou, přidáme ovoce a vše přelijeme žlutou želatinovou směsí. Mísu dáme do lednice a necháme ztuhnout.
 - 
                                4
Připravíme dle návodu zelenou želatinu. Do mísy přidáme další vrstvu ovoce a přelijeme zelenou želatinou jako vrchní vrstvu.
 - 
                                5
Přes noc dáme do lednice a poté podáváme.