Rybízové jednohubky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 415 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 23 g
- Sodík 27 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 53.9 mg
- Draslík 408.6 mg
- Vláknina 7278.5 mg
- Vitamín A 7278.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 86.8 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rohlíky nakrájíme zešikma na plátky silné asi 1.5 cm. Polovinu potřeme pepřovým máslem, polovinu česnekovým máslem. 
- 
                                2Salátovou okurku omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Tvrdý sýr nakrájíme na plátky (silné 5 mm). Střapce červeného a černého rybízu omyjeme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Nůžkami střapce přistřihneme, aby nebyly příliš velké. 
- 
                                3Na namazané plátky rohlíků dáme plátky okurky, plátky sýru, tenké plátky šunky, které poskládáme na trojúhelníčky a párátky přichytíme střapečky rybízu. 
- 
                                4Jednohubky dáme na mísu a servírujeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        