Chléb se sýrem a hrozny

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 120 g Chléb celozrnný pšeničný
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 60 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 150 g Hroznové víno
  • 2 kávová lžička Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 354 kcal
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 285 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 39 g
  • Cholesterol 33 mg
  • Draslík 308.4 mg
  • Vláknina 9678 mg
  • Vitamín A 9678 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.8 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Namažeme krajíce chleba máslem nebo dietním margarínem.

  • 2

    Na jemno nasekáme petržel, nasypeme ji na chleba a ten obložíme plátky sýra.

  • 3

    Omyjeme hrozny, kuličky rozpůlíme a položíme na chleba.

Komentáře k receptu