Pivní pomazánka

Hodnocení 2x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 250 g Tvaroh jemný
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Feferony sterilované
  • 1 špetka Kmín drcený
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 304 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 1936 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 30 mg
  • Draslík 337.8 mg
  • Vláknina 5057.9 mg
  • Vitamín A 5057.9 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 110.7 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 33.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tvaroh dobře vymícháme s rozměklým máslem a s pivem.

  • 2

    Přidáme jemně nakrájenou cibuli, feferonky a dochutíme drceným kmínem, solí a paprikou.

Komentáře k receptu