Svíčkové medailonky na šampaňském
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 475 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 475 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 85.5 mg
 - Draslík 919.7 mg
 - Vláknina 4984.8 mg
 - Vitamín A 4984.8 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 7.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 638.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z masa nakrájíme osm plátků, rukou naklepeme, dáme do mísy, zalijeme šampaňským a pod fólií necháme za občasného obrácení hodinu marinovat.
 - 
                                2
V mezičase spaříme a oloupeme mandle, necháme je oschnout a na plechu je v troubě opražíme na lžíci oleje.
 - 
                                3
Po hodině plátky vyjmeme, osušíme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a z obou stran opečeme na másle s dvěma lžícemi oleje.
 - 
                                4
Medailonky podáváme posypané praženými mandlemi.