Hermelín zapečený s bramborami a cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 277 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 195 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 36 mg
 - Draslík 335.4 mg
 - Vláknina 4900 mg
 - Vitamín A 4900 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čtyři čtverce alobalu potřeme sádlem a rozdělíme na ně vařené, na kostky nakrájené brambory. Na brambory položíme vždy polovinu sýru řeznou plochou dolů, zakapeme kečupem, poklademe kolečky oloupané cibule a nasekanou petrželkou.
 - 
                                2
Alobal dobře zabalíme a balíčky vložíme do suché remosky.
 - 
                                3
Pečeme asi 10 minut.