Třešňová bublanina - vyběhlík
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 80 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 59 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 101.1 mg
 - Draslík 104.2 mg
 - Vláknina 1125.2 mg
 - Vitamín A 1125.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 838.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce, mléko, mouku, cukr a sůl ušleháme metlou.
 - 
                                2
Těsto vlijeme do silně rozpáleného pekáče s tukem a rychle je posypeme omytým ovocem.
 - 
                                3
Bublaninu pečeme v silně vyhřáté troubě, aby těsto zůstalo kypré.