Žampionová věž
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1191 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 106 g
 - Sodík 649 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 423.2 mg
 - Draslík 588.8 mg
 - Vláknina 6526 mg
 - Vitamín A 6526 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.6 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse položíme žampiony kloboučky dolů.
 - 
                                2
Orestujeme na teflonové pánvi na kousky nakrájené maso a začneme vrstvit, každou vrstvu posolíme a potřeme majonézou. Na žampiony dáme maso, posypeme nastrouhaným sýrem a další vrsta je z uvařených a nastrouhaných vajec. Poté vařené strouhané brambory.
 - 
                                3
Směs stlačíme a dáme na 2 hodiny do lednice, poté vyklopíme.