Losos s jablkem a křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 452 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 626 mg
 - Bílkoviny 58 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 106.4 mg
 - Draslík 880.2 mg
 - Vláknina 5910 mg
 - Vitamín A 5910 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 38.4 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filety očistíme, pokapeme octem a osolíme.
 - 
                                2
V pánvi zahřejeme máslo a filety v něm po obou stranách opečeme dozlatova.
 - 
                                3
Tvaroh rozmixujeme s jablky, citronovou šťávou, křenem a cukrem a porce ryby na podnosu tímto pyré ozdobíme.