Treska indická s rajčaty
Suroviny
- 400 g Rajčata
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 1 kávová lžička Koriandr mletý
 - 1 kávová lžička Kurkuma
 - 0.5 kávová lžička Garam masala
 - 1 kávová lžička Kmín římský
 - 1 ks Cibule
 - 1 ks Paprika červená
 - 2 stroužek Česnek
 - 4 plátek Treska aljašská
 - 1.5 dl Kokosové mléko
 - 3 polévková lžíce Olej rostlinný
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 163 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 203 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 0.4 mg
 - Draslík 381.3 mg
 - Vláknina 5762.2 mg
 - Vitamín A 5762.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozehřejeme v pánvi olej, přidáme sůl, pepř, rybí plátky a osmahneme po obou stranách do hněda. Vyndáme je z pánve a dáme stranou. Přidáme pokrájenou cibuli, rozetřený česnek, pokrájenou červenou papriku, kmín, kurkumu, koriandr, garam masalu a smažíme 2 minuty. Přidáme pokrájená rajčata, přivedeme k varu a povaříme 5 minut. Přidáme do pánve rybí plátky a podusíme je 8 minut.
 - 
                                2
Vyndáme je z pánve, dáme na servírovací mísu a udržujeme teplé. Do pánve přidáme kokosové mléko a prohřejeme.
 - 
                                3
Omáčkou přelijeme rybí plátky a ihned podáváme.