Kompot z rynglí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 535 kcal
 - Sacharidy 109 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 284 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 109 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 140.7 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ryngle omyjeme, na minutku můžeme dát do vroucí vody a necháme okapat. Vložíme je do vymytých sklenic.
 - 
                                2
Z vody a cukru připravíme cukerný roztok.
 - 
                                3
Zalijeme jím připravené ryngle a sterilujeme při 85 stupních 20 minut.