Prolisovaná paprika sterilovaná
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 39 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 5 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 263.8 mg
 - Vláknina 5250 mg
 - Vitamín A 5250 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 159.6 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Papriky očistíme, důkladně omyjeme a nakrájíme. Vložíme do kastrolu a za stálého míchání dusíme doměkka. Poté prolisujeme a znovu vaříme do zhoustnutí.
 - 
                                2
Vzniklou kaši rozdělíme do sklenic, zavíčkujeme a urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce. Sterilujeme po dobu 30 minut od bodu varu. Po vychladnutí uchováme na temné a studeném místě.