Pečené klobásy sterilované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 499 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 47 g
 - Sodík 941 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 95.4 mg
 - Draslík 384.2 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.9 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V kastrolu rozehřejeme sádlo, vložíme klobásy a zvolna upečeme. Nakrájíme na kousky a rozdělíme do sklenic. Zalijeme šťávou z pečení a ihned zavíčkujeme.
 - 
                                2
Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.