Jitrnicový prejt sterilovaný
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 503 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 0 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Horký jitrnicový prejt rozdělíme do sklenic, cca 3 cm pod horní okraj a ihned zavíčkujeme.
 - 
                                2
Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě. Před konzumací sklenice vložíme do teplé vody, necháme ohřát a vyklopíme.