Kompot z rynglí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 350 g Cukr krupice
  • 1 l Voda pitná
  • 2 kg Ryngle
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 535 kcal
  • Sacharidy 109 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 284 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 109 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 140.7 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ryngle omyjeme, na minutku můžeme dát do vroucí vody a necháme okapat. Vložíme je do vymytých sklenic.

  • 2

    Z vody a cukru připravíme cukerný roztok.

  • 3

    Zalijeme jím připravené ryngle a sterilujeme při 85 stupních 20 minut.

Komentáře k receptu