Pečená zaječí játra
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 151 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 17 g
- Sodík 194 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 24 mg
- Draslík 1.9 mg
- Vláknina 142.5 mg
- Vitamín A 142.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 22 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Zaječí játra očistíme, omyjeme a pokud jsou velká, nakrájíme je na ploché řízky. 
- 
                                2Maso osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Játra pečeme na rozpáleném másle 6-8 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        