Zvěřinový vývar z kostí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 156 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 88 g
- Sodík 293 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 887 mg
- Vláknina 28543.3 mg
- Vitamín A 28543.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 63.4 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté kosti nasekáme na kousky a znovu omyjeme. Spaříme vařící vodou, vložíme do hrnce a zalijeme studenou vodou. Přidáme sůl, cibuli, koření, libeček, přivedeme k varu a pod pokličkou vaříme asi 2 hodiny. 
- 
                                2Potom přidáme očištěnou zeleninu a vaříme ještě 20 minut. 
- 
                                3Vývar přecedíme, dochutíme masoxem a posypeme nakrájenou pažitkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        