Grilovaný zvěřinový hamburger
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 620 kcal
- Sacharidy 54 g
- Tuky 22 g
- Sodík 733 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 202.7 mg
- Draslík 627.7 mg
- Vláknina 8304.5 mg
- Vitamín A 8304.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.6 mg
- Vitamín E 3.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Umleté maso ze zvěřiny, vejce, bylinky, sůl a pepř prohněteme a vytvarujeme 4 hamburgery. Grilovací rošt potřeme trochou oleje a hamburgery grilujeme asi 6 minut z každé strany, dokud nejsou propečené. 
- 
                                2Housky rozpůlíme a lehce opražíme na roštu. Jablka omyjeme, vykrojíme jádřince a jablka nakrájíme na silné plátky. Máslo rozehřejeme ve 2 pánvích a plátky jablek smažíme asi 4 minuty doměkka, ale nesmí se rozpadnout. Poprášíme je skořicí a uložíme na teplé místo. 
- 
                                3Listy salátu omyjeme, otřepáním osušíme a rozložíme na dolní poloviny housek. Na salát naskládáme slaninu, plátky jablek a hamburger, přiklopíme horní polovinu housky a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        