Koroptev s octem balsamico
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 862 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 140 g
- Sodík 519 mg
- Bílkoviny 72 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 28 mg
- Draslík 188.9 mg
- Vláknina 5392 mg
- Vitamín A 5392 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Koroptve omyjeme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Do hrnce nalijeme asi 1 1/2 l vody, přidáme maso i zeleninu a přivedeme k varu. Osolíme a opepříme a vaříme asi 35 minut. 
- 
                                2Kapary necháme okapat a nasekáme je nadrobno. Připravíme omáčku: Olej a ocet promícháme, přidáme petrželku a kapary. 
- 
                                3Koroptve vyjmeme, necháme okapat a rozpůlíme je. Na talíře rozložíme uvařenou zeleninu, na ni položíme maso, zalijeme omáčkou a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        